Malzemeler :
300 g Mantar
45 g Pırasa
50 g Keçi Peyniri
6 Adet Yaprak Sarımsak
1 Adet Sivri Biber
2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
Hazırlama Süresi :
Hazırlanışı :
Mantarların sap kısınlarını kafalarından ayırın. Ayırdıgınız kafa kısımlarını bir kenara ayırın (Daha sonra hazırladıgımız karışımı bunların içerisine dolduracagız). Sap kısımlarını küçük kare parçalar halinde dograyın ve bir çukur kaseye alın. Pırasayıda uzunlamasına kesin ve daha sonra onuda ince parçalar halinde doğrayın ve mantarların oldugu kaseye ekleyin. Keçi peynirinide aynı kaseye alın ve güzelce harmanlayın. Sarımsak yapraklarınıda uzunlamasına ince bir şekilde dograyın ve onuda kaseye ekleyin. sivri biberide önce uzunlamasına daha sonra küçük parçalar halinde doyrayıp kaseye ekleyin. Sıvı yağımızı hazırladıgımız karışımın üzerine gezdirerek dökün. Daha Sonra karışımı bir çatal yada kaşık yardımıyla güzelce karıştırın ve mantarların içerisine doldurun.
Fırını 180 dereceye ısıtın. 25 dakika boyunca mantar dolmalarınızı pişirin. Daha sonra çıkarın ve Afiyet Olsun...
Fırını 180 dereceye ısıtın. 25 dakika boyunca mantar dolmalarınızı pişirin. Daha sonra çıkarın ve Afiyet Olsun...
Aranan Kelimeler : Diyet Yemekleri, diyet yemek tarifi, sebzeli yemekler, pratik diyet yemek tarifleri, diyet yemek tarifleri resimli, diyet yemek tarifleri blog, kolay diyet yemekler, diyet yemekler light, diyet yemek nasıl hazırlanır, Sağlıklı yemek tarifleri
Yorum yaz:
0 comments: